Ruim twee keer je inzet voor de dubbel: een titel van Verstappen én Red Bull!

Ruim twee keer je inzet voor de dubbel: een titel van Verstappen én Red Bull!

De laatste twee races is Red Bull Racing met twee podiums van twee Red Bull-auto's behoorlijk ingelopen op Mercedes in het constructeurskampioenschap. Het verschil met nog vier races te gaan bedraagt nog slechts één punt in het WK. Red Bull Racing kan voor het eerst in het hybride-tijdperk Mercedes van de troon stoten in het constructeurskampioenschap.

Max Verstappen heeft de laatste twee races meer hulp gekregen van Sergio Perez, die iets beter is gaan rijden dan eerder in het seizoen. Mocht Red Bull aan het eind van het jaar voor Mercedes blijven staan in het constructeurskampioenschap, dan ontvang je bijna twee keer je inzet bij Bet365. Als Mercedes aan het langste eind trekt, dan staat dit gelijk aan 1,80 keer je inleg.

Je kunt ook dubbel inzetten op een wereldtitel van Verstappen en die van Red Bull Racing, bij Bet365. Ook zou je een combi kunnen maken tussen Verstappen en Mercedes, dit staat op dezelfde quote. Als Lewis Hamilton en Mercedes de titel gaat pakken en je zet daar op in, dan staat daar een quote van 8,00 tegenover.

Wedden op F1 bij Toto

Gokkers die liever bij Toto spelen ontvangen bijna twee keer je inzet als Red Bull Racing de wereldtitel pakt bij het constructeurskampioenschap. De quote voor een wereldtitel van Verstappen staat daar op 1,23 en die voor Hamilton momenteel op 4,15.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.