Oppermachtige Verstappen zet concurrentie op zeer grote achterstand in aanloop naar GP Oostenrijk

Oppermachtige Verstappen zet concurrentie op zeer grote achterstand in aanloop naar GP Oostenrijk

Alles wat Max Verstappen de afgelopen paar seizoenen aanraakt lijkt in goud te veranderen. Na vorig jaar al 15 van de 22 races te hebben gewonnen, leek de Nederlander niet dominanter te kunnen worden. Niets is minder waar, want Verstappen heeft al zes van de acht races gewonnen, de afgelopen vier zelfs op rij. Kan hij op het thuiscircuit van Red Bull andermaal het hoogste treetje van het podium beklimmen? Dit zijn de favorieten voor de Grand Prix van Oostenrijk.

Net als dit jaar, was de GP van Oostenrijk in 2022 een sprintrace. Verstappen won VT1, de kwalificatie van de sprintrace én de sprintrace zelf, waardoor hij vooraan mocht starten in de echte race. Hij werd ingehaald door Leclerc in ronde twaalf en dook direct de pits in. De Monegask wachtte daar tot ronde 27 mee, belandde achter Verstappen, maar haalde deze in ronde 33 weer in. Hetzelfde scenario voltrok zich in ronde 37 (Verstappen naar binnen), 49 (Leclerc naar binnen) en 53 (Leclerc haalt Verstappen in). Uiteindelijk won de Ferrari-coureur de race. Hoe zijn de verhoudingen bij de bookmakers voorafgaand aan de editie van 2023?

Update odds favorieten GP Oostenrijk 2023

Coureur Odds (na afloop Q)
Max Verstappen 1.20
Charles Leclerc 13.00
Lewis Hamilton 13.00
Carlos Sainz 19.00
Sergio Pérez 21.00
Fernando Alonso 26.00
Lando Norris 26.00
Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties