Opvallend nieuws uit Parijs: Ajax toont interesse in broertje van Mbappé

Sportnieuws
dinsdag, 21 mei 2024 om 11:25
ajax
Nu Kylian Mbappé transfervrij is, heeft het er alle schijn van dat hij binnenkort definitief zal vertrekken naar Real Madrid. Nu heeft Kylian ook een broertje genaamd Ethan Mbappé, en daar is Ajax geïnteresseerd in. Le Parisien meldt dat het broertje van de superster Paris Saint-Germain óók moet verlaten, en de Amsterdammers zouden de jonge middenvelder graag aan de selectie toe willen voegen. 
Kylian Mbappé maakte twee weken geleden bekend PSG op transfervrije basis te verlaten. Naar alle waarschijnlijkheid tekent de Fransman over een paar weken een contract bij Real Madrid. Maar niet alleen de grote broer gaat weg uit Parijs: ook zijn jongere broertje lijkt op weg naar de uitgang. Ajax zou interesse hebben getoond, maar is zeker niet de enige club die Ethan aan zijn selectie toe wil voegen. Champions League-finalist Borussia Dortmund is naar verluidt ook geïnteresseerd in zijn diensten.

Debuut al gemaakt 

De jongeling speelde het afgelopen seizoen voornamelijk in de O-19 van PSG, maar maakte ook al zijn opwachting in het eerste. Hij speelde drie wedstrijden in de Ligue 1 en twee wedstrijden in de Coupe de France. De broers hebben beide een aflopend contract bij de Parijzenaren. Het medium meldt ook dat Ethan zijn broer in ieder geval niet achterna gaat naar Madrid. 

Gratis binnenhalen?

'Het broertje van' zit vanaf 1 juli zonder club en geniet interesse van Ajax, Dortmund, Lille en Queens Park Rangers. Geen van deze clubs heeft echter al concreet contact opgenomen met de zeventienjarige. Ajax gaat een belangrijke transferzomer tegemoet, en zal op de centjes moeten passen na de vele uitgaves van afgelopen seizoen. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties