Wimbledon op tv en online | Waar zijn de wedstrijden te zien?

Wimbledon op tv en online | Waar zijn de wedstrijden te zien?

Door het grote succes van de Nederlandse tennissers in de afgelopen maanden is de sport weer aan populariteit aan het winnen. Op Wimbledon zijn Tim van Rijthoven en Botic van de Zandschulp nog actief in het enkelspel. Eerstgenoemde komt zondagavond in actie. Wij zetten voor je op een rijtje waar je de wedstrijden live kunt volgen.

Via de websites van diverse bookmakers kun je de wedstrijden live volgen. Bet365 geeft je de optie om alle wedstrijden te bekijken, mits je een account hebt en een minimaal bedrag van €0,01 op je account hebt staan. Lukt het je niet om de wedstrijden live te kijken dan is er de handige livewidget waar je alle scores en statistieken live kunt raadplegen, Deze is te vinden op de website van Sportbookies via deze link.

Wimbledon op tv

De editie van Wimbledon 2022 is live te volgen via Ziggo Sport. Voor alle Ziggo-abonnees is gedurende het toernooi het tenniskanaal, 406, gratis toegankelijk. Ook Eurosport zend de wedstrijden uit. Wil je de wedstrijden liever bekijken met Engels commentaar dan kun je de tv afstemmen op BBC1 en BBC2.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties