Hoe laat begint Van Rijthoven-Djokovic op Wimbledon?

Hoe laat begint Van Rijthoven-Djokovic op Wimbledon?

Vandaag staat er een absolute kraker, voor Nederlandse begrippen, op het programma als Tim van Rijthoven het in de vierde ronde van Wimbledon opneemt tegen de als eerste geplaatste Novak Djokovic. De eerste en misschien wel laatste serieuze test van de Nederlandse wildcard-eigenaar op het heilige Londense gras.

De wedstrijd staat voorlopig om 20.55 uur op het programma op het Centre Court van Wimbledon. Dit kan, als eerdere wedstrijden uitlopen, nog later worden. De wedstrijd wordt gespeeld na die tussen Jannik Sinner en Carlos Alcaraz, die om 17.10 uur is begonnen. De stand is live te volgen in het livetopic die we op Sportbookies bijhouden middels een live widget van Wimbledon en tennis.

Wedden op Van Rijthoven-Djokovic 

De odds voor een overwinning van Van Rijthoven staan op 11.00 keer je inzet bij Bet365, eveneens een quote van 11.00 bij Circus. Verstandig is om, als je wil wedden, in te zetten op een setwinst van Van Rijthoven. Hij zegt al het hele toernooi dat hij goed aan het serveren is en om een set van hem te winnen zal Djokovic hem moeten breken of in de tie-break moeten verslaan. De quote hiervoor is 2.75 voor het winnen van een set voor Van Rijthoven.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

we

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.