Update: Niks 'virusinfectie', internationals geven slechte kipkerrie de schuld

Sportnieuws
donderdag, 23 maart 2023 om 15:20
koeman
Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman, Sven Botman en Bart Verbruggen hebben het trainingskamp van het Nederlands Elftal verlaten wegens een virusinfectie. Het vijftal kan zodoende niet in actie komen tegen Frankrijk. Koeman heeft drie vervangers opgeroepen met Ryan Gravenberch, Kjell Scherpen en Stefan de Vrij. Na de wedstrijd tegen Frankrijk wordt de samenstelling van de selectie opnieuw bekeken.
Vooral het vertrek van Cody Gakpo en Matthijs de Ligt zijn aderlatingen voor Koeman, daar het tweetal waarschijnlijk op speelminuten kon rekenen. Voor Veerman, Botman en Verbruggen zijn het persoonlijke drama's. Zij speelden nog nooit een interland voor Oranje en zien dus hun mogelijke debuut in het water vallen.

Update: Kipkerrie is de boosdoener van uitvallen internationals

De mensen in en rondom de selectie van het Nederlands Elftal zijn ervan overtuigd dat de kipkerrie van het avondeten op woensdag de oorzaak is van het ontbreken van Matthijs de Ligt, Cody Gakpo, Sven Botman, Bart Verbruggen en Joey Veerman.
De spelers van Oranje klagen vaker over het eten dat zij in Zeist voorgeschoteld krijgen. Direct na het avondeten kregen de spelers last van hun maag, waarna ze in de ochtend nog steeds zo aan het overgeven waren dat het vijftal naar huis werd gestuurd.
Dat niet iedereen ziek is geworden komt naar verluidt omdat niet iedereen de kipkerrie had gegeten. Ook de weerstand van het individu bepaalt hoe ziek je van een voedselvergiftiging wordt.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties