[Video] Jack van Gelder raakt emotioneel ten overstaande van EK-selectie Oranje: 'Zoveel vertrouwen in jullie'

Sportnieuws
zaterdag, 08 juni 2024 om 23:46
jack van gelder
Het Nederlands elftal staat aan de vooravond van het EK 2024. Op zondag 16 juni speelt het de eerste poulewedstrijd tegen Polen. Maandag speelt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland. Zaterdagavond was de volledige selectie te gast in de uitzending van de Oranjezomer. Vaste tafelgast Jack van Gelder zat vol emoties bij het zien van de groep.
De spelers van het Nederlands elftal werden in de uitzending toegesproken door Marten de Roon. De middenvelder van Atalanta kan door een blessure niet mee doen aan het EK, maar sprak van afstand bemoedigende woorden toe richting de voltallige selectie. Na dat fragment sprak tafelgast Van Gelder eveneens opbeurende woorden toe richting de spelers, maar kon hij dat niet doen zonder emotioneel te worden.
'Ik zit even naar deze twee gasten aan tafel te kijken (Nathan Aké en Memphis Depay, red.), en iets verderop naar de hele groep. Ik heb natuurlijk zoveel groepen van het Nederlands elftal gezien. We begonnen de uitzending met beelden van Oranje, dan krijg ik kippenvel. Ik krijg van deze gasten ook gewoon kippenvel. We hebben zó'n mooie selectie. Ik heb zoveel vertrouwen in jullie. Ik ben echt onder de indruk', zei Van Gelder terwijl de tranen in zijn ogen schoten en een brok in zijn keel duidelijke maakte dat hij het moeilijk had.
Een dag eerder vertelde Van Gelder nog aan dezelfde tafel dat hij Oranje niet verder ziet komen dan de kwartfinale in Duitsland. Hoe ouder des te emotioneler zegt men toch altijd, Jack!? Bekijk hieronder de beelden van ontroerde Van Gelder.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties