Verschrikkelijk nieuws voor Vitesse: bijna alle spelers willen vertrekken uit Arnhem

Sportnieuws
vrijdag, 24 mei 2024 om 15:41
copyright proshots 25216965
Vitesse zit in een verschrikkelijke periode en moet hopen dat ze de proflicentie kunnen behouden om volgend jaar dus 'gewoon' uit te kunnen komen in de Keuken Kampioen Divisie. Toch krijgt nieuwe trainer John van den Brom het nog moeilijker, aangezien ook bijna alle spelers de club lijken te gaan verlaten.
Van den Brom vertelde het nieuws aan De Gelderlander. 'Ze willen niet de eerste divisie in, zo is me gemeld.' De trainer vertelt dat de volgende spelers hebben gemeld dat ze de wens hebben om te vertrekken. Eloy Room, Carlens Arcus, Mica Pinto, Dominik Oroz, Melle Meulensteen, Mathijs Tielemans en Amine Boutrah. De trainer plaats wel een kanttekening en geeft aan dat clubs wel geïnteresseerd moeten zijn in de spelers die weg willen.

Huurspelers en vertrekkende spelers 

Zo lopen Nicolas Isimat-Mirin, Marco van Ginkel, Markus Schubert en Toni Domgjoni uit hun contract en geen van de spelers zijn van plan het contract te gaan verlengen om langer bij de Arnhemmers te gaan voetballen. Davy Pröpper stopt met voetballen door aanhoudende knieproblemen. Naast de contractspelers heeft Vitesse ook nog genoeg huurlingen lopen die weer terugkeren bij hun club. Kacper Kozlowski, Adrian Mazilu, Fodé Fofana, Paxten Aaronson, Anis Hadj-Moussa, Ramon Hendriks, Mexx Meerdink en Joel Voelkering Persson, zijn daar voorbeelden van. 

Het geraamte van Vitesse 

Momenteel heeft Vitesse de volgende spelers tot de beschikking: Enzo Cornelisse, Thomas Buitink, Gyan de Regt en Miliano Jonathans. Daarnaast is er de hoop dat Keeper Tom Bramel, Giovanni van Zwam en Jordi Altena hun contract bij de club gaan verlengen. De naam van Andy Visser zingt ook rond, die zou in aanmerking komen voor een profcontract. Visser beschikt nu nog over een amateur contract. 
Pak 50x of 100x je inzet als Verstappen de Grand Prix van Monaco wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties