Veroordeelde Promes gespot op voetbalveld: speler werkt aan conditie en afronding

Sportnieuws
dinsdag, 04 juni 2024 om 20:30
promes
Quincy Promes is nog altijd in afwachting van de definitieve uitspraak van de rechtbank in de zaak rond de aanrijding die hij veroorzaakte toen hij na een trainingskamp met Spartak Moskou terugreed naar het vliegveld. Daardoor kan de voetballer zich nog altijd vrij bewegen in Dubai. Dinsdag is hij zelfs alweer op het voetbalveld gespot.
Promes verscheen maandag in een Instagram Story van een bekende fitnesscoach in Dubai. Coach Nic heeft in het verleden al met veel voetballers getraind, vooral om hen explosiever te maken. Onder anderen William Saliba (Arsenal), Alphonso Davies (Bayern München) en Ryan Gravenberch (Liverpool) trainden al bij hem. Hij werkt vanuit zowel Dubai als het Verenigd Koninkrijk.
Nu is Promes een leerling van coach Nic. Op een voetbalveld in Dubai werkte hij aan zijn conditie en afronding. Promes werd getagd in een Story, samen met een andere professionele voetballer: Ben Pringle van Fleetwood United, een zusterclub van het Engelse Fleetwood Town in de tweede divisie van Dubai. Afgelopen seizoen werd die club kampioen en promoveerde naar het hoogste niveau.

Promes moet 7,5 jaar cel uitzitten

Promes is in Nederland tot twee keer toe veroordeeld. Eerst voor het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest in Abcoude en daarna vanwege cocaïnesmokkel. Hij kreeg in totaal 7,5 jaar celstraf, maar moet eerst nog worden opgepakt. De afgelopen jaren bleef Promes uit handen van justitie in Nederland, omdat hij in Rusland voetbalde. Met dat land heeft Nederland geen samenwerkingsverband, maar met de Verenigde Arabische Emiraten wel.
Toen Promes in het Midden-Oosten werd opgepakt voor het veroorzaken van een verkeersongeval en wegreed van de plaats delict, diende Nederland meteen een uitleveringsverzoek in.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties