Mbappé haalt vlak na vertrek uit naar Paris Saint-Germain: 'Ze spraken met een gewelddadige toon'

Sportnieuws
dinsdag, 04 juni 2024 om 21:55
mbappe
Kylian Mbappé heeft zich vlak nadat zijn overstap naar Real Madrid bekend werd, uitgesproken over zijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain. De aanvaller is behoorlijk kritisch en moet naar eigen zeggen trainer Luis Enrique en technisch directeur Luis Campos bedanken dat hij überhaupt nog in actie kwam voor de Parijzenaren.
Afgelopen jaar was voor Mbappé 'het moeilijkste seizoen dat hij ooit heeft gespeeld' bij PSG. Het leek er even op dat de Fransman het afgelopen seizoen helemaal niet in actie zou komen voor de Parijzenaren, toen hij bekendmaakte dat hij zijn aflopende contract niet zou verlengen. 'Ze zeiden dat ik niet meer voor PSG zou spelen, zo in mijn gezicht. Ze spraken met een gewelddadige toon tegen me', aldus Mbappé over de clubleiding van PSG tijdens het persmoment in aanloop naar de oefenwedstrijd tussen Frankrijk en Luxemburg.
'De clubleiding vertelde me dat Luis Enrique en Luis Campos me hebben gered en dat ik zonder hen geen voet meer op het veld zou hebben gezet', vervolgt Mbappé. 'Daarom heb ik altijd erkenning gehad voor mijn trainer en de directeur.'

Mbappé is eindelijk naar Real Madrid vertrokken

Na zijn laatste seizoen bij PSG maakte Mbappé maandag bekend transfervrij de overstap naar Real Madrid te maken. Momenteel bereidt de aanvaller zich met Frankrijk voor op het EK. Nederland is een van de tegenstanders in de groepsfase.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties