Van Gerwen haalt uit na valse berichtgeving: 'Mensen kletsen heel snel uit hun nek'

Sportnieuws
vrijdag, 22 maart 2024 om 11:43
van gerwen
Michael van Gerwen zit er de laatste weken bij de Premier League of Darts niet lekker in. De darter vloog er al twee avonden op rij in de kwartfinale (eerste ronde) uit. Vorige week werd hij vermorzeld door Luke Littler en donderdagavond was Gerwyn Price met 6-5 te sterk voor de Nederlander.
Vorige week was Van Gerwen nog woedend tegenover Viaplay, omdat ze hem interviewden via de laptop en daar bovenop ook in zijn ogen negatieve vragen stelden. Deze keer had de zender vaste reporter Arjan van der Giessen wel naar Ierland gestuurd. Van Gerwen had eerdere weken veel last van de schouder. Dit probleem lijkt nu verholpen te zijn. 'Ik heb nu minder last. Vorige week kreeg ik één dag voordat ik moest spelen een spuit erin. Toen voelde het ook gewoon goed, anders kan je niet dat soort gemiddeldes gooien tegen Littler.'

Wederom uitgesproken 

Van Gerwen was vorige week al razend en is nu weer uitgesproken. 'Soms vragen mensen aan mij: Wanneer moet je geopereerd worden? Ik hoef helemaal niet geopereerd te worden, mensen kletsen heel snel uit hun nek. Het doet een beetje pijn. Dan kan ik dat niet gebruiken en nou had ik besloten om er een spuit in te laten zetten. Mijn arts zei ook dat het de beste optie was en dat heb ik gedaan en ik heb er sindsdien helemaal geen last van. Dus ik hoop dat we dit door kunnen trekken.' Luke Humphries heeft inmiddels Van Gerwen van de eerste plaats verdreven.

Stand Premier League of Darts na acht speelronden 

1. Luke Humphries 8-22
2. Michael van Gerwen 8-15
3. Michael Smith 8-13
4. Nathan Aspinall 8-13
5. Luke Littler 8-13
6. Rob Cross 8-11
7. Gerwyn Price 8-7
8. Peter Wright 8-2

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties