Woedende Van Gerwen is klaar met Viaplay-verslaggever: 'Zoek het uit, doei'

Sportnieuws
vrijdag, 15 maart 2024 om 10:53
van gerwen
Michael van Gerwen leed donderdagavond in de zevende speelronde van de Premier League of Darts een pijnlijke nederlaag. De Brabander ging met 2-6 ten onder tegen Luke Littler. Van Gerwen gooide met een gemiddelde van 110 een prima partij, maar de 17-jarige Littler deed daar met 114 een schepje bovenop. Na afloop van de wedstrijd raakte 'Mighty Mike' behoorlijk geïrriteerd door vragen van Viaplay-verslaggever Bart Nolles.
Al enkele weken heeft Van Gerwen last van een schouderblessure. De resultaten vallen daardoor tegen en dat zorgt voor frustratie bij de Nederlander. Tegen Littler speelde Van Gerwen een goede wedstrijd, maar dolf hij toch het onderspit. Ondanks de 2-6 nederlaag was er toch een gevoel van tevredenheid bij Van Gerwen. 'Ik speel m'n beste wedstrijd in een paar weken tijd. Ik heb fysiek niet m'n beste week gehad. Als ik dan zo goed gooi, doet me dat goed. Ik heb woensdag nog een spuit in m'n schouder gehad, dus het is nog niet over met m'n blessure', luidt de eerste reactie van Van Gerwen.

Boze Van Gerwen stopt interview

Voor de vijfde keer op rij werd Van Gerwen al in de openingsronde geëlimineerd. Presentator Bart Nolle vuurde de vraag op 'Mighty Mike' af of hij dat wel eens eerder in zijn loopbaan heeft meegemaakt. En die vraag had Nolles nou net niet moeten stellen. 'Als je het dan negatief wil maken, moet je dat vooral doen. Je hebt nog nooit naar mij gekeken, natuurlijk is mij dat een keer gebeurd. Ik ben het niet met je eens', is de nog rustige reactie van Van Gerwen, maar daar bleef het niet bij. 'Weet je, nogmaals: als je het dan toch negatief wil maken, moet je dat lekker doen. Zoek het uit, doei.' Van Gerwen was er helemaal klaar mee en beëindigde het interview.

Uitslagen speelronde 7 Premier League of Darts

WedstrijdUitslag
Kwartfinale
Peter Wright-Gerwyn Price6-5
Luke Humphries-Michael Smith6-4
Michael van Gerwen-Luke Littler2-6
Rob Cross-Nathan Aspinall 5-6
Halve finales
Luke Humphries-Peter Wright6-1
Nathan Aspinall-Luke Littler6-3
Finale 
Luke Humphries-Nathan Aspinall6-3

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties