Van Dijk schrikt Fransen af: 'Hij is de baas met die natuurlijke uitstraling'

Sportnieuws
zaterdag, 08 juni 2024 om 15:45
copyright proshots 25436304
Frankrijk neemt het op vrijdag 21 juni op tegen het Nederlands elftal op het EK voetbal. Bij de Fransen zal William Saliba waarschijnlijk in het hart van de verdediging staan. De speler van Arsenal was dit seizoen een van de beste verdedigers van de Premier League. Desondanks ziet hij bij de tegenstander iemand die hij nog beter vindt: Virgil van Dijk.
In een openhartig interview met L’Équipe liet Saliba blijken welke speler op de wereld hij het meest bewondert, namelijk de captain van het Nederlands elftal, Virgil van Dijk. Volgens de Fransman is zijn tegenstander op het EK de man waar iedereen naar moet kijken. 'Van Dijk heeft die natuurlijke uitstraling. Hij is de baas,' aldus Saliba over de verdediger van Liverpool. Er is veel ontzag voor de routinier. 'Je voelt aan alles dat hij de spitsen afschrikt. En ik wil graag hetzelfde beginnen te voelen.'
Dat gebeurt langzaamaan ook, merkt Saliba. 'Ik ben niet iemand die veel praat, maar ik denk dat ik achter Van Dijk bij de beste drie verdedigers van de Premier League hoor. Ik maak vorderingen en word een van de leiders.'
De eerste wedstrijd van Frankrijk op het EK is maandag 17 juni tegen Oostenrijk. Daarna wacht de ontmoeting met Nederland. Nederland begint het toernooi met een wedstrijd tegen Polen.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties