Driessen gecharmeerd van oud-international: 'Hij kan zomaar algemeen directeur bij Ajax worden'

Sportnieuws
zaterdag, 08 juni 2024 om 19:45
copyright proshots 4932242
Demy de Zeeuw ziet een functie bij Ajax wel zitten. Dat vertelde hij vrijdagavond bij De Oranjezomer. Valentijn Driessen, die ook in het programma zat, denkt dat de voormalig middenvelder een uitstekende algemeen directeur voor de Amsterdammers zou zijn.
Na zijn spelerscarrière timmert De Zeeuw aan de weg als ondernemer. Zo richtte hij BALR en 433 op. In de toekomst ziet de 27-voudig Oranje-international zich wel terugkeren bij Ajax in een bestuurlijke rol. 'Ik heb nu een dochter die daar volgend jaar gaat spelen. Ik weet niet wat de tijd brengt, maar ik zou het wel leuk vinden om ooit iets te doen,' vertelt hij.
Driessen ziet in De Zeeuw zelfs al een uitstekende algemeen directeur voor Ajax. Momenteel neemt commercieel directeur Menno Geelen de honneurs waar. 'Ik denk dat hij algemeen directeur zou kunnen worden,' stelt De Telegraaf-verslaggever. 'Hij heeft een groot bedrijf met veel mensen in dienst. Er zijn heel weinig voetballers die dat soort bagage met zich meedragen, maar hij heeft dat wel.'

Driessen al langer enthousiast over De Zeeuw

'Ik heb hem al eens genoemd in een functie bij Ajax, maar hij vindt zichzelf te jong,' vervolgt Driessen. 'Volgens mij is hij daar niet te jong voor. Ook omdat hij precies weet hoe de hazen daar lopen. Ik zou het een verlies voor de voetballerij vinden als hij nooit een rol gaat krijgen in het bestuurlijke gebeuren in het betaald voetbal.'
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties