Van der Gijp weet zeker dat Nederlandse trainer wordt ontslagen: 'Geen reet van gebakken'

Sportnieuws
vrijdag, 17 mei 2024 om 14:30
copyright proshots 25219435
Manchester United staat momenteel op een teleurstellende achtste plek in de Premier League en met nog maar één wedstrijd te gaan lijkt het ook lastig te worden om nog Europees voetbal te halen. Op 25 mei krijgt de club in de FA Cup-finale tegen Manchester City een uiterste kans om nog een ticket voor de Europa League te bemachtigen. René van der Gijp verwacht dat het allemaal niet al te veel meer uit zal maken voor het lot van de bekritiseerde oefenmeester, die zijn publiek woensdagavond nog met veel vertoon toesprak.
Erik ten Hag staat sinds 2022 aan het roer bij The Red Devils en kan nog altijd rekenen op de steun van een deel van de fans. Vooral de Engelse media zijn echter een stuk minder enthousiast over de man uit Haaksbergen. De trainer heeft zich al meermaals tegen kritische aanvallen van journalisten uitgesproken, en houdt alle vertrouwen dat hij ook volgend seizoen de coach is van Manchester United. Na de gewonnen wedstrijd op woensdagavond tegen Newcastle United (3-2) gaf Ten Hag een toespraak waarin hij benadrukte dat zijn spelers er alles aan gaan doen om de FA Cup te winnen. René van der Gijp twijfelt aan de speech van Ten Hag.

Niet enthousiast 

'Ik had wel mijn bedenkingen over die toespraak op het veld. Hij trapt alleen maar open deuren in', vertelt de analist bij Vandaag Inside. 'Die man gaat een beetje dood daar. Best pijnlijk of niet?', haakt presentator Wilfred Genee in. De toespraak van Ten Hag heeft ook geen indruk gemaakt op Johan Derksen. 'Dit zijn een beetje wanhoopsspeeches', is Derksen van mening. 'Dit zijn z'n laatste stuiptrekkinkjes. Hij heeft er geen reet van gebakken natuurlijk', besluit Van der Gijp.

Speech Ten Hag

'Namens de spelers, de staf en mezelf wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige steun dit seizoen', sprak Ten Hag woensdagavond. 'Het was geen makkelijk seizoen zoals jullie weten. Maar een ding was er altijd: jullie steun voor het team.' In Old Trafford ging er luid applaus op nadat de trainer zijn complimenten had uitgesproken, al klonk er tussendoor ook wat voorzichtig boegeroep.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties