Ten Hag speecht: ’Ik beloof jullie dat de spelers alles zullen geven om de FA-Cup naar Old Trafford te brengen’

Sportnieuws
donderdag, 16 mei 2024 om 10:30
copyright proshots 25242399
Manchester United won woensdagavond de laatste competitiewedstrijd op Old Trafford met 3-2 van Newcastle United. Na afloop namen Anthony Martial en Raphael Varane afscheid van de club en de fans. De spelers uit Frankrijk verlaten beide de club deze zomer en kregen een mooi afscheid waarin ze toegezongen werden door de harde kern. Erik ten Hag gaf na afloop een speech en had daarin een duidelijke boodschap.
De woorden van Ten Hag werden met applaus ontvangen. 'Namens de spelers, de staf en mezelf wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige steun dit seizoen. Het was geen makkelijk seizoen zoals jullie weten. Maar een ding was er altijd: jullie steun voor het team.' United staat met nog één wedstrijd te spelen op een teleurstellende achtste plaats, waardoor het geen recht zou hebben op Europees voetbal komend seizoen.

Wel of geen Europees voetbal

Ten Hag benadrukte dat er nog wel twee zeer belangrijke wedstrijden te spelen zijn. 'Het seizoen is nog niet voorbij. Eerst gaan we naar Brighton om drie punten te pakken en dan gaan we naar Wembley. Ik beloof jullie dat de spelers alles zullen geven om de FA-Cup te winnen en naar Old Trafford te brengen. En we weten dat jullie er zijn om ons te steun.' Als United de FA Cup wint krijgt het een ticket voor de Europa League.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Sir Jim Ratcliffe en technisch directeur Jason Wilcox gaan na de FA Cup-finale beslissen of Ten Hag ook volgend seizoen aan het roer staat bij United, volgens The Guardian zijn de kansen 'fifty-fifty'. 'Als Ten Hag de beker wint van Manchester City, dan zal dat zijn zaak zeker helpen, zeker gezien de vele blessures die United hebben geplaagd', schrijft de Engelse krant. Manchester United en Manchester City trappen zaterdag 25 mei om 16.00u af in de strijd op de prestigieuze beker. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties