Van Aert is niet blij met de media en laat dat blijken op X: 'Moet dat echt?'

Sportnieuws
vrijdag, 29 maart 2024 om 15:10
wout van aert
Wout van Aert wil rust. Begrijpelijk ook, na zijn zware valpartij in Dwars door Vlaanderen. Eén probleempje echter: buiten het ziekenhuis van Herentals, waar hij verblijft, staan enkele cameraploegen om de liveblogs in de verschillende Belgische media te voorzien van updates. Daar heeft de renner zelf genoeg van, getuige een retweet op donderdagavond. 
Tom Boonen haalde het als ervaringsdeskundige al aan in Wielerclub Wattage. 'We moeten hem goed met rust laten, hij gaat niet goedgezind zijn. Dat zijn niet de leukste periodes... je ligt dan in het ziekenhuis en er staan daarbuiten twintig fotografen te wachten, inclusief updates in het journaal. We kunnen hem maar beter laten', vertelde de populaire ex-renner. 
Visma | Lease a Bike riep dan ook op tot privacy. 'Namens Wout bedanken wij iedereen voor de steun. Hij hoopt nu zijn herstel in vrede voort te zetten', besloot de Nederlandse ploeg het persbericht dat het in de donderdagnamiddag naar buiten bracht. 'Uit onderzoek bleek dat hij een gebroken borstbeen, gebroken sleutelbeen en verschillende gebroken ribben op heeft gelopen. Het is onduidelijk wanneer Wout weer op de fiets kan stappen. De komende weken zullen in het teken staan ​​van zijn herstel', vertelde de ploeg daarin nog.

Van Aert geeft ook berichten Jorgenson een like

Vrouw Sarah en zoon Georges kwamen logischerwijs ook op bezoek bij hun zwaargehavende man/vader, wat werd vastgelegd door de aanwezige camera's. Een doorn in het oog van de familiemens die Van Aert is, getuige een retweet. 'Beelden van rennersvrouwen en kleine kinderen die hun partner/papa gaan bezoeken aan het ziekenhuis, moet dat echt? Laat die mensen gerust op zulke momenten. Meer dan een medische update hoef ik niet te hebben', aldus een volger.
Dat was niet de enige activiteit van Van Aert op X: hij gaf ook de berichten van Matteo Jorgenson (ploeggenoot en winnaar van Dwars door Vlaanderen) een like. De Amerikaan kreeg online kritiek voor het feit dat hij blij was met zijn zege, terwijl hij die louter opdroeg aan zijn gevallen kopman.
© In De Leiderstrui

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties