Uitdager Jake Paul belooft wereld 'op grondvesten te laten schudden': 'Einde maken aan de youtuber'

Sportnieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 14:40
jake paul mike tyson
Boksicoon Mike Tyson heeft zich bij een persconferentie dreigend uitgelaten over zijn geplande clash met Jake Paul, die deze zomer groots gestreamd zal worden op Netflix. De 57-jarige legende werd kort na de aankondiging massaal aangemerkt als gedoodverfde verliezer, maar daar heeft de voormalige kampioen in zijn voorbereiding maling aan. Tyson belooft dat Jake Paul zal moeten strijden 'alsof zijn leven er vanaf hangt' als hij kans wil maken.
'Jake is de opkomende man in het boksen en ik houd ervan de wereld op zijn grondvesten te laten schudden', liet Tyson maandag optekenen. De routinier in het zwaargewicht heeft zijn status deze zomer mee maar bokste al sinds 2005 geen wedstrijd meer. Jake Paul liet eerder al in niet mis verstane bewoordingen weten dat hij Tyson niet heel zal laten.

Allemaal hetzelfde doel

De bekende influencer en partner van Jutta Leerdam ziet Tyson als de volgende uitdager in een rij boksers die allemaal hetzelfde willen: 'Een einde maken aan de youtuber'. Paul respecteert zijn tegenstander, en wil zich niet laten sussen door het feit dat hij 30 jaar jonger is. 'Hij is een krijger, een moordenaar, hij doet dit al zijn hele leven', is de social mediaster op zijn hoede. 'Leeftijd is slechts een getal'.

Netflix-spektakel

De clash tussen Paul en Tyson vindt plaats op 20 juli. Decor is het AT & T Stadium, waar normaal gesproken regelmatig American Football wordt gespeeld.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties