Mike Tyson leeft met angst en beven toe naar gevecht met Jake Paul: 'Ik ben doodsbang'

Sportnieuws
woensdag, 03 april 2024 om 17:31
copyright proshots 24820650
Er is al het nodige over gezegd en geschreven. Maar nu laat ook de hoofdrolspeler zelf van zich horen. Het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson op 20 juli 2024 in het AT&T Stadium in Texas gaat er één worden waar tientallen miljoenen mensen naar uitkijken. Maar wat kunnen we verwachten van de inmiddels 57-jarige Tyson?
Velen noemen het een onverantwoord gevecht tussen de 27-jarige Paul en de dertig jaar oudere Tyson. De legende laat weten dat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de YouTube-ster, maar dat die zijn borst wel nat kan maken. 'Ik ben doodsbang', begint een serieuze Tyson tegenover Fox News.
'Ik heb een rare persoonlijkheid. Maar waar ik ook bang voor ben, ik doe het. Ik was bang voor het gevecht met Roy Jones (2021). Ik was toen 50 kilo’s te zwaar. Ik was 53 of 54 jaar en zei: ’'Laten we het doen.'’ Alles waar ik bang voor ben, zie ik onder ogen. Dat is mijn persoonlijkheid. Op dit moment ben ik doodsbang.'

Tyson is zenuwachtig voor clash met Paul

Tyson is volop in training en heeft nog ruim drie maanden de tijd voordat hij in de ring tegenover Paul staat. Momenteel zijn de zenuwen aanwezig, maar de Amerikaan weet zeker dat deze snel gaan verdwijnen. 'Naarmate het gevecht dichterbij komt, hoe minder nerveus ik word, omdat het realiteit wordt. En in werkelijkheid ben ik onoverwinnelijk', gaat de strijdbare Tyson verder.
Paul heeft tot op heden nog maar tien keer in de ring gestaan. Negen van deze duels werden echter wel gewonnen. Wat verwacht Tyson van zijn opponent? 'Ik zag een filmpje waarop hij op 16-jarige leeftijd vreemde dansjes deed. Dat is niet de man tegen wie ik ga vechten, dacht ik. Deze man gaat aanvallen, hij gaat proberen mij pijn te doen, wat ik gewend ben, en hij zal zich enorm vergissen.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties