Mike Tyson waarschuwt Jake Paul: 'You still wanna fuck with me?'

Sportnieuws
zondag, 17 maart 2024 om 13:03
mike tyson
Mike Tyson neemt het aankomende gevecht tegen Jake Paul uiterst serieus, zo laat hij blijken via Instagram. Op beelden van trainingen is te zien dat de bokslegende zijn kunstje nog niet verleerd is en komt hij met waarschuwingen aan het adres van Paul. 'You still wanna fuck with me?'
Tyson was in zijn prime de beste zwaargewichtbokser die volgens velen ooit op de aardbol heeft rondgelopen. De nu 57-jarige Amerikaan stapt op 20 juli weer in de ring om het op te nemen tegen de dertig jaar jongere Paul. Het liefje van Jutta Leerdam moet echter op zijn tellen passen, zo laat Tyson duidelijk weten via Instagram. Op beelden is te zien dat hij intens aan het trainen is, nog altijd razendsnel stoten kan uitdelen en ontwijken en komt hij bovendien met een boodschap.
Elke dag uploadt Tyson een nieuwe video met daarin een boodschap. 'Day one, the fun has just begun', 'Day two, I'm getting ready for you!', 'Day three, you still wanna fuck with me?'. Druipend van het zweet komt hij op dag vier met een iets langere boodschap, waarin hij aangeeft klaar te zijn voor 'more' and 'war'.

Paul vs Tyson

Het gevecht tussen Tyson en Paul wordt op 20 juli integraal gestreamd door Netflix. Favoriet van de fans zal straks zonder twijfel Tyson zijn, maar sinds Paul vier jaar geleden profbokser werd, won hij negen van zijn tien gevechten, waarvan zes via knock-out. Alleen tegen Tommy Fury, de halfbroer van Tyson, moest hij vorig jaar op controversiële wijze het onderspit delven. De rest van zijn tegenstanders waren echter voornamelijk onervaren boksers, waardoor het een groot vraagteken zal zijn hoe goed Paul nou echt is.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties