Direct kritiek op grootse aankondiging Jake Paul: 'Bro, je vecht met een opa'

Sportnieuws
vrijdag, 08 maart 2024 om 11:12
copyright proshots 23535309
Nauwelijks een uur na de grootse aankondiging dat Jake Paul het deze zomer op gaat nemen tegen Mike Tyson loopt het internet al over van de reacties. Niet verwonderlijk als je ziet welke grootheid de YouTuber heeft gestrikt, maar verreweg de meeste berichten zijn spottend negatief. Op onder meer X en Instagram gaat het in de comments maar om één ding: Paul is 27, Mike Tyson 57. Sportbookies zet een aantal van de meest ludieke X-comments voor je op een rijtje.
'Bro, je vecht met een opa', 'Was cool geweest als Tyson twintig jaar jonger was' en 'Hij vecht met uberchauffeurs en opa's'. De online reacties (hier op Instagram) liegen er niet om na de bekendmaking dat 'problem child' Jake Paul het in juli gaat opnemen tegen bokslegende Mike Tyson. Gebruikers die wijzen op de grootse status ('het blijft Mike 'freaking' Tyson) zijn zeker aanwezig, maar in de minderheid.

X-reacties op een rijtje

Slecht te been?

Onder de beelden die veel gedeeld worden zijn die van Tyson met wat lijkt om een wandelstok, terwijl hij op het vliegveld van Miami in een rolstoel zit (2022). Paul zelf zet daar op X beelden van Tyson in de boksring tegenover, en licht nog eens toe waarom hij 'ja' heeft gezegd:

He’s the greatest heavyweight of all time…the most vicious KO artist ever. But I’m younger, I’m faster and I’m going to be working my ass off to get stronger. A member of my team sent me this video that Mike’s coach put up two weeks ago and asked me if I’m sure that I want to…

17.5K
Reply
Pak 50 of 100x je inzet terug als Ajax niet verliest van Aston Villa! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties