Ten Hag nog altijd op wipstoel: 'Hij weet dat er andere contacten zijn geweest'

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 15:45
copyright proshots 22842769
Erik ten Hag is zich ervan bewust dat zijn huidige werkgever, Manchester United, contact heeft gehad met andere trainers, zo meldt Sky Sports. De Nederlandse oefenmeester staat al langere tijd onder druk bij The Red Devils en zijn toekomst op Old Trafford is nog altijd onzeker.
Erik ten Hag eindigde dit seizoen op een achtste plaats in de Premier League, de slechtste eindklassering van de Premier League-grootmacht sinds het seizoen 2013/14. Toen eindigde de club op een zevende plaats op de ranglijst. Desalniettemin wist Ten Hag het seizoen positief af te sluiten. Manchester United wist de FA Cup te winnen ten koste van Manchester City (2-1).

Gesprekken met anderen

Al langere tijd wijst alles er op dat Manchester United de Nederlander wil ontslaan en een nieuwe trainer wil aanstellen. Sky Sports meldt op maandagmiddag dat Ten Hag ervan op de hoogte is dat de club met andere trainers heeft gesproken over het hoofdtrainerschap. Volgens het Engelse medium wil Ten Hag graag aanblijven als hoofdtrainer van Manchester United. Daarnaast melden ze dat de Nederlander realistisch is als het gaat om zijn toekomst bij de club.
Ten Hag is er nog altijd van overtuigd dat Manchester United er weer op vooruit zal gaan onder zijn leiding, mits hij verder kan werken aan het project. Het lijkt er, helaas voor de Nederlander, op dat er een einde aan zijn periode in Manchester gaat komen.

Stal voor oud-Ajacieden

In de zomer van 2022 vertrok Ten Hag bij Ajax en ging hij aan de slag bij Manchester United. De Nederlandse oefenmeester nam Lisandro Martínez en Antony die zomer mee van Ajax naar de Engelse grootmacht. Daarnaast haalde hij ook oud-Ajacieden André Onana en Christian Eriksen naar Old Trafford. In zijn eerste seizoen loodste hij Manchester United naar een knappe derde plaats, maar deze goede prestaties konden niet woorden doorgetrokken naar het afgelopen seizoen.
©Ajax Showtime
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties