Opmerkelijke tweet geeft toch weer boost aan ontslaggeruchten Ten Hag: 'Geen grap'

Sportnieuws
donderdag, 06 juni 2024 om 11:00
ten hag
Waarom blijft het sinds de finale van de FA Cup zo lang stil rond het trainerslot van Erik ten Hag? De man uit Haaksbergen leek definitief op weg naar de uitgang op Old Trafford, tot hij tegen de verwachtingen in van Manchester City won en zijn criticasters toch nog eens van repliek kon dienen. Een opmerkelijke tweet uit de familiegelederen van een prominente United-speler doet nu alsnog het ergste vrezen.
In een achtergrondartikel voor het AD legt Sjoerd Mossou uit dat de nieuwe clubeigenaar (sir Jim Ratcliffe, red.) en zijn compagnons voor een zwaarwegend besluit slaan. De band tussen de INEOS-baas en Ten Hag mag dan niet al te best zijn, het is niet zo dat ontslag automatisch beterschap belooft voor Ratcliffe's eigen plannen. De vraag is bovendien in welke mate de veelbesproken trainer water bij de wijn zal willen doen om aan zijn gedroomde baan te kunnen vasthouden.

Stilte voor de storm?

'Het is graag of niet', liet Ten Hag eerder al duidelijk doorschemeren, en toch houdt ook de Nederlander zich nu al dagen stil. Dat kan een indicatie zijn dat de clubleiding en de trainer alsnog tot een compromis proberen te komen, maar een (inmiddels verwijderde) tweet van Roberto Garnacho wakkert nu weer tegengestelde geruchten aan. De broer van aanvaller Alejandro Garnacho gaf dinsdagavond op X toe dat hij vreest voor het vertrek van de United-oefenmeester.

Uitgaan van het ergste

Garnacho reageerde op een tweet van een zelfbenoemde fan van Erik ten Hag, die schrijft dat 'morgen' (woensdag, red.) wel eens de meest vreselijke dag van zijn leven zou kunnen worden. De broer van de United-speler beaamt dit; 'ik maak geen grap, bid voor ons', schrijft hij. De tekst insinueert dat Garnacho misschien voorkennis heeft, maar dat is niet zomaar vast te stellen. Wel is het extra opvallend dat de tweet nadien is verwijderd.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties