Oppassen geblazen voor Ten Hag: Manchester United-eigenaar Ratcliffe heeft aan tafel gezeten met Tuchel

Sportnieuws
zondag, 09 juni 2024 om 14:45
copyright proshots 25166172
Erik ten Hag moet nog steeds vrezen voor zijn baan bij Manchester United. Mede-eigenaar Jim Ratcliffe heeft deze week een ontmoeting gehad met Thomas Tuchel. Daar heeft de baas van INEOS geluisterd naar de plannen van de Duitse trainer, mocht hij aangesteld worden als opvolger van Erik ten Hag.
Volgens Christian Falk, journalist van het Duitse BILD, vond de ontmoeting tussen Tuchel en Ratcliffe afgelopen dinsdag plaats in Monaco. Daar heeft Tuchel, die bij Bayern München is opgevolgd door Vincent Kompany, zijn visie duidelijk gemaakt aan de vermogende Engelse zakenman. Volgens diverse media bevindt The Reds zich nu in de evaluatiefase, terwijl Ten Hag ondertussen snakt naar een verlossend antwoord.

Tuchel deelt zijn ideeën 

Tijdens de ontmoeting zou Tuchel ook ingegaan zijn op individuele spelers. De Duitse trainer heeft naar verluidt uitgelegd hoe hij spelers als Mason Mount en Jadon Sancho, die nog niet uit de verf komen op Old Trafford, aan de praat zou proberen te krijgen. Daarbij noemde hij Antonio Rüdiger als voorbeeld van een voetballer bij wie hij erin geslaagd is om zijn potentieel te benutten.
Of het genoeg is geweest om Ratcliffe te overtuigen zal nog moeten blijken. In Engeland wordt snel duidelijkheid verwacht over de toekomst van Ten Hag, en dus ook Tuchel.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties