'Sterkhouder Feyenoord mist bekerfinale door spierscheuring'

Sportnieuws
zaterdag, 20 april 2024 om 13:14
wieffer
Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Mats Wieffer in actie gaat komen in de bekerfinale van zondag tegen NEC. De controleur van Feyenoord heeft volgens 1908.nl woensdag een blessure opgelopen tijdens een besloten training. Hij heeft een scheurtje in een spier in het bovenbeen. Mogelijk is zijn seizoen zelfs al voorbij.
'Afgelopen woensdag is Wieffer tijdens een besloten training met een spierblessure vroegtijdig afgehaakt. Hij meldde zich de afgelopen dagen wel gewoon op trainingscomplex 1908, maar dat was voornamelijk voor verder medisch onderzoek en het afwerken van een binnenprogramma. Ramiz Zerrouki is zondag de logische vervanger van Wieffer, die aan het herstellen is van zijn blessure. Het gaat om een scheurtje in het bovenbeen. Een enkeling spreekt van 'een wekenlange blessure', wat er wellicht in resulteert dat het seizoen ten einde is voor de defensieve middenvelder', zo staat in het bericht op de Feyenoord-fansite.
Voor Zerrouki is dit echter een broodnodige kans om zich te kunnen laten zien. Hij kwam deze zomer met hoge verwachtingen voor 7,20 miljoen euro over van FC Twente, maar moet het voornamelijk doen met invalbeurten. Als hij wel speelt staat hij door de constante aanwezigheid van Wieffer bovendien hoger op het veld dan zijn natuurlijke positie.
Het afhaken van Wieffer zal wel een domper zijn voor Arne Slot. De 24-jarige middenvelder speelt vrijwel altijd de volledige negentig minuten en kwam in 42 van de 43 wedstrijden in actie. Eenmaal was hij ziek. Afgezien van de zwaar geblesseerde linksback Quilindschy Hartman beschikt Slot verder over een fitte selectie. De wedstrijd tegen NEC wordt op zondag om 18.00u gespeeld.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties