MVP van Feyenoord wil per se weg en praat al met drie topclubs

Sportnieuws
zaterdag, 20 april 2024 om 12:38
gimenez
Santiago Giménez wil per se in de zomer vertrekken bij Feyenoord, zo meldt het Mexicaanse Dario Récord. De topscorer van de Rotterdammers denkt klaar te zijn voor de volgende stap in zijn carrière en drie Europese topclubs zouden hem die stap wel willen bieden.
Enrique Beas, journalist en directeur bij Récord, komt met het nieuws naar buiten in een video op X. 'Gimenez heeft het gevoel dat zijn cyclus bij Feyenoord voorbij is en hij is al in gesprek met andere clubs. Die clubs zijn: Arsenal in Engeland, Juventus in Italië en Atlético Madrid in Spanje. Het zijn drie belangrijke clubs in de Champions League.'
Eerder meldde Récord al dat ook FC Barcelona en Real Madrid interesse in hem toonden. De Koninklijke vindt Giménez vooralsnog niet goed genoeg, terwijl Blaugrana hem niet kan betalen. Volgens Italiaanse berichtgeving zou Napoli hem zien als opvolger van Victor Osimhen, die na dit seizoen waarschijnlijk vertrekt bij de regerend landskampioen. De Mexicaanse spits heeft nog een contract tot medio 2027 en vertegenwoordigd volgens Transfermarkt een waarde van 45 miljoen euro.
In de Eredivisie is Giménez dit seizoen al betrokken bij 26 doelpunten (21 doelpunten en 5 assists), waarmee hij de onbetwiste MVP van Feyenoord is. Quinten Timber en Calvin Stengs komen allebei tot vijftien doelpuntenbijdrages. Wel heeft de 23-jarige aanvalsleider al vijf wedstrijden op rij niet gescoord.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties