Slecht nieuws voor Ten Hag: 'Kan zich opmaken voor flinke salarisverlaging bij Manchester United'

Sportnieuws
woensdag, 24 april 2024 om 14:43
ten hag
Als Manchester United zich niet weet te plaatsen voor de Champions League, kan Erik ten Hag een flinke salarisverlaging verwachten. Het is een realistische gedachte om te denken dat Manchester United de Champions League niet haalt. Als dat het geval is zal er 25% salaris worden ingehouden, weet ESPN te melden.
Dat Ten Hag en United aan een teleurstellend seizoen bezig zijn is een understatement. De ploeg staat zevende in de Premier League en werd in de groepsfase van de Champions League teleurstellend vierde. De achterstand op een Champions League-plek voor volgend seizoen is maar liefst zestien punten, dat gat lijkt dus onoverbrugbaar. Echter kan de ploeg nog wel de FA Cup winnen om het seizoen nog enigszins glans te geven.

Wel of geen verlaging?

Ten Hag kan zich dus naar alle waarschijnlijkheid op gaan maken voor een forse salarisverlaging. Echter is het nog wel de vraag of Manchester United de werkgever is van de Nederlander na dit seizoen. Volgens geluiden uit Engeland is Sir Jim Ratcliffe al om zich heen aan het kijken om een nieuwe trainer aan te stellen. De volgende namen zouden in aanmerking komen: Gareth Southgate (Engeland), Roberto de Zerbi (Brighton), Thomas Frank (Brentford), Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers) en Zinédine Zidane (clubloos). 
Voorlopig zit de trainer nog op zijn plek en hij zal dan ook worden beoordeeld door de nieuwe technisch directeur, Jason Wilcox. De trainer is ook in gesprek over volgend seizoen, maar mochten de prestaties zo doorgaan lijkt een ontslag in de lijn der verwachting te liggen. De media in Engeland waren na de halve finale tegen Coventry City in ieder geval duidelijk en waren van mening dat Ten Hag zijn koffers moet gaan pakken. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties