Kieft walgt van actie Antony: 'Dan ben je toch een lul, of niet?'

Sportnieuws
dinsdag, 23 april 2024 om 13:35
copyright proshots 25048418
In zijn nog korte periode in Engeland heeft oud-Ajacied Antony zich al meerdere keren van zijn slechtste kant laten zien. Afgelopen zondag haalde de Braziliaan de woede van vele voetbalsupporters op de hals door spelers van tegenstander Coventry City te provoceren. Ook in Nederland kan de aanvaller op weinig waardering rekenen.
Met de hakken over de sloot wist Manchester United zich te plaatsen voor de finale van de FA Cup. Na een zeker lijkende 3-0 voorsprong tegen Coventry City te hebben weggegeven, had de ploeg van trainer Erik ten Hag strafschoppen nodig om zich te ontdoen van de club die een niveau lager acteert.
Direct na de laatste strafschop draaide Antony zich om en maakte hij uitdagende gebaren richting de spelers van Coventry City die gedesillusioneerd in een rijtje op de middenlijn stonden. Bij het programma Veronica Offside wordt de tafelgasten gevraagd wat ze van de actie van de oud-Ajacied vonden. 'Dan ben je toch een lul, of niet', vraagt Wim Kieft zich hardop af.
Wesley Sneijder en John van den Brom snapten ook niet waar Antony het lef vandaan haalt om zo te reageren. 'Dan snap je het echt niet. Je loopt toch gewoon meteen het veld af. Ik hoop echt dat ze in de finale met 5-0 verliezen', zegt Sneijder die bijval krijgt van zijn mede-analisten. United speelt in de eindstrijd tegen stadsgenoot Manchester City.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties