Slecht nieuws voor Koeman: 'Misschien wel einde seizoen voor hem'

Sportnieuws
donderdag, 16 mei 2024 om 12:00
copyright proshots 19472883
Woensdagavond werd de finale van de Coppa Italia gespeeld. Atalanta en Juventus gingen met elkaar de strijd aan voor de prestigieuze beker. Door een vroeg doelpunt van Dusan Vlahovic won Juventus de beker en ging Atalanta met lege handen terug naar Bergamo. Dat is echter niet het belangrijkste moment van de avond.
Gian Piero Gasperini is de trainer van Atalanta en heeft Nederlander Teun Koopmeiners, Mitchell Bakker en Marten de Roon onder zijn vleugel. Laatstgenoemde speler viel gisteren geblesseerd uit en verliet in tranen het veld. Er wordt zelfs gevreesd dat de Oranje-international dit seizoen niet meer in actie zal komen. 'Dat is een flinke tegenvaller. Het is misschien wel einde seizoen voor hem', vertelde de oefenmeester op de persconferentie na de wedstrijd. 

Er wachten mooie wedstrijden

De sociale media-held zal goed ziek zijn als daadwerkelijk blijkt dat hij niet meer in actie zal komen. Zo speelt de club nog drie competitiewedstrijden, maar ook de finale van de Europa League, aankomende woensdag. En als grootste nachtmerrie kan De Roon ook nog eens het EK voetbal in Duitsland gaan missen. Het is nog niet bekend wat voor blessure De Roon heeft opgelopen.

Enthousiasteling 

Atalanta beleeft een mooi seizoen en schakelde in de kwartfinale van de Europa League Liverpool uit, tegenover de camera van ESPN was de middenvelder destijds uitzinnig. 'Dat geeft aan: het kan, zelfs tegen het grote Liverpool zijn er altijd kansen. Dat heeft gewoon vertrouwen gegeven. Als je Liverpool kan uitschakelen, weet je dat je mee kan doen.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties