Giménez geniet interesse van Spaanse grootmacht: 'Hij is benaderd door absolute A-teams'

Sportnieuws
vrijdag, 22 maart 2024 om 15:15
santiago gimenez
Santiago Giménez geniet de interesse van Real Madrid, meldt zijn zaakwaarnemer en vader Christian Giménez. De kans is echter wel nihil dat de spits direct de overstap van Feyenoord naar de Spaanse gigant maakt. Eerst lijkt er een soort 'tussenstap' op de planning te staan. Giménez' zaakwaarnemer beweert dat meerdere topclubs daarvoor in aanmerking komen.
'Real wil dat Santiago eerst een tussenstap zet, en niet rechtstreeks van Feyenoord naar Madrid gaat', begint zijn vader. 'Ja, hij is benaderd door absolute A-teams. Niet slechts één, maar meerdere.' Giménez maakte dit seizoen al 21 doelpunten voor de Rotterdammers, maar verkeert momenteel in een vormdip. In de wedstrijd van donderdagnacht (Nederlandse tijd) met Mexico tegen Panama (3-0) moest hij nog 90 minuten op de bank plaatsnemen.

Graag vertrekken 

Dat Giménez graag wil verkassen naar La Liga, de Premier League, de Bundesliga of de Serie A, is in ieder geval duidelijk. 'Voor een volgende stap is Duitsland een zeer belangrijke en interessante markt om te blijven leren en groeien. In Italië zijn er veel geweldige aanvallers, dat kan ook interessant zijn voor over zes maanden of een jaar. Verdedigend is het Italiaanse voetbal sterker, dus daar wordt Santi ook beter van', vertelt zijn vader.
Giménez senior heeft in ieder geval het beste met zijn zoon voor. 'Het Engelse voetbal is veel directer. Daar zijn ook teams die heel aantrekkelijk zijn voor een spits met de kenmerken van Santiago. En het Spaanse voetbal combineert alles een beetje. Er zijn teams als FC Barcelona die van balbezit houden en Real Madrid dat directer speelt. Ook bij Atlético Madrid is de nummer negen belangrijk in de hiërarchie.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties