Manchester United 'leidt de race' om Braziliaanse verdediger: Verschil tussen vraag en aanbod 10 miljoen

Sportnieuws
vrijdag, 22 maart 2024 om 13:57
bremer
Manchester United is hevig geïnteresseerd in Gleison Bremer van Juventus. Volgens Tutto Sport leidt de Engelse topclub zelfs de race om zijn handtekening. Wel moet het bod van Manchester United behoorlijk omhoog, of moet Juventus water bij de wijn doen wil de Braziliaan daadwerkelijk naar Engeland verkassen.
Bremer vertrok in 2022 van Torino naar Juventus voor 44 miljoen euro. De 27-jarige centrumverdediger heeft zijn vorm van toen weer teruggevonden en staat vrijwel altijd in de basis bij De Oude Dame. Dat is Manchester United volgens Tutto Sport ook opgevallen. Hoewel meerdere clubs uit de Premier League geïnteresseerd zouden zijn, is United blijkbaar de leider in de race om zijn handtekening.

Nederlanders cruciaal voor overgang

Ondanks zijn goede spel en basisplaatsen is een vertrek van Bremer bespreekbaar. Juventus zal moeten verkopen wil het de gewenste aankopen doen en twee Nederlanders zouden daarin wel een cruciale rol in kunnen spelen. Teun Koopmeiners staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van Juventus, maar moet volgens meerdere bronnen zo'n 60 miljoen euro kosten.
Toevallig is dat exact het bedrag dat Juventus voor Bremer wenst te ontvangen. Een vervanger hoeft immers niet te worden gehaald, want met de Nederlandse Spanjaard Dean Huijsen, die zich sterk ontwikkelt in een uitleenbeurt aan AS Roma, heeft men nog een verdediger achter de hand.
Het enige probleem is dat United momenteel niet ver genoeg wil gaan voor de drievoudig international van Brazilië. Afgaande op Tutto Sport wil de club van hoofdtrainer Erik ten Hag namelijk slechts 50 miljoen euro betalen, tien miljoen euro te weinig.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties