Real Madrid heeft volgende aanwinst in vizier: 'Profiteren van goede relatie'

Sportnieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 19:10
alphonso davies
Real Madrid wil zich komende zomer nog altijdr versterken met Alphonso Davies. Volgens de Spaanse website Relevo gaat Madrid een bod doen tussen de dertig en vijfendertig miljoen euro in de hoop de Canadees los te weken. De linksback deed de Madrilenen in de halve finale van de Champions League nog bijna pijn door de 0-1 te maken, wat bijna uitschakeling betekende voor Real Madrid.
De Koninklijke zijn tot op heden nog niet erg actief op de transfermarkt, maar volgens vele geruchten zullen ze zich binnenkort officieel versterken met Kylian Mbappé. Madrid wil de verdediging ook versterken en heeft zijn oog laten vallen op Davies. De linksback schijnt al een akkoord te hebben bereikt met de club, maar zijn contract, dat tot 2025 loopt, moet nog worden afgekocht. Vanwege het éénjarige contract zijn de Spanjaarden van plan om tussen de dertig en vijfendertig miljoen euro te bieden.
Daarnaast lijkt Davies de touwtjes zelf in handen te hebben, aangezien Bayern München een ontspannen houding heeft aangenomen: bijtekenen of vertrekken. De Duitse grootmacht heeft al een contractaanbieding van rond de dertien miljoen euro gedaan, maar dat voorstel heeft Davies van tafel geveegd. Bayern heeft besloten het bod niet verder te verhogen, waardoor een overstap naar Madrid voor de hand ligt.

Real Madrid wacht rustig af

De kans bestaat dat de Spanjaarden zo lang mogelijk wachten met het binnenhalen van Davies, omdat zij zich realiseren dat de Canadees met de dag goedkoper wordt door zijn aflopende contract. Aangezien de club Ferland Mendy en Fran García al voor de linksbackpositie in de selectie heeft, zal de club zich niet haasten. Relevo stelt ook dat Real en Bayern een uitstekende relatie hebben na transfers van onder andere James Rodriguez, Xabi Alonso, David Alaba en Odriozola.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties