PSV lijkt naast beoogde versterking te grijpen: 'Feyenoord wil verlengen'

Sportnieuws
dinsdag, 30 april 2024 om 11:07
timon wellenreuther
Feyenoord hoopt het nog een jaar durende contract van Timon Wellenreuther te verlengen, zo schrijft 1908.nl. De Duitse keeper laat een uitstekende indruk achter als back-up van de vaak geblesseerde Justin Bijlow en heeft zelfs al concrete interesse van PSV gewekt.
De keeper kwam een jaar geleden definitief over van RSC Anderlecht, nadat Feyenoord de keeper in het seizoen 2022/2023 al huurde van de Belgische club. De Rotterdammers activeerden de koopoptie van één miljoen euro en heeft daar nog geen spijt van. Wellenreuther keept uitstekend iedere keer dat Feyenoord noodgedwongen een beroep op hem moet doen.
Hij keept zo goed dat zelfs landskampioen PSV hevig geïnteresseerd is geraakt. De Eindhovenaren zochten zelfs al contact met de 28-jarige keeper. Mocht Wlater Benítez vertrekken uit het Philips Stadion zou PSV Wellenreuther als eerste keeper willen aanstellen.
Daarmee lijkt PSV goede papieren te hebben. Wellenreuther heeft namelijk aangegeven dat hij per se ergens eerste doelman wil worden. Afgelopen competitiewedstrijd kreeg Justin Bijlow weer de voorkeur onder de lat bij Feyenoord, dus als de achtvoudig international van het Nederlands elftal niet vertrekt is de kans groot dat Wellenreuther dat wel doet.
Feyenoord heeft hoe dan ook een nieuw contract klaarliggen voor Wellenreuther. Het is nog niet bekend wat de club wil met Bijlow, wiens contract nog loopt tot 2026, en voor hoeveel jaar en tegen welk salaris Wellenreuther bij kan tekenen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties