Lex Immers gaat emigreren: 'Het klimaat daar trekt ons erg aan'

Boulevard
maandag, 29 april 2024 om 17:12
lex immers
Echte Hagenees Lex Immers heeft besloten om samen met zijn gezin naar Spanje te verhuizen. Dat maakt de voetballer, die momenteel bij SVV Scheveningen speelt, op maandag bekend. Hiermee maakt de oud-speler van ADO Den Haag en Feyenoord dus nog eens een opvallende 'transfer'. Het is nog niet helemaal duidelijk wat Immers voor werk in het land zal gaan doen.
Immers deelt het bijzondere nieuws maandag op sociale media. 'Wij wilden al langer de stap nemen om te vertrekken uit Nederland. Maar toch durfden wij het steeds niet aan. Totdat mijn zwager en schoonzus onze gedachten veranderden, waardoor we nu echt de stap gaan nemen en emigreren naar Spanje.' De oud-voetballer steekt niet onder stoelen of banken waarom hij en zijn gezin voor Spanje hebben gekozen. 'Wat ons vooral ook aanspreekt is het klimaat.'

Kleine stapjes

De Hagenees geeft wel aan rustig in het Spaanse leven te willen rollen door eerst een jaar lang een huis te huren, voordat het stel zelf een huis koopt. 'Zodat wij ons goed kunnen oriënteren op waar we uiteindelijk precies willen wonen. Ons eigen huis is hier binnen twee weken verkocht aan super leuke mensen. Aankomende woensdag is alles definitief. Dit is een kort blogje, mochten jullie vragen of tips hebben, zijn deze altijd welkom.' Het gehele bericht is hieronder terug te lezen. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties