Opvallende wending in PSV-soap: 'Simons hoorde niet bij het zestal spelers, dat is een wilde aanname'

Sportnieuws
woensdag, 24 mei 2023 om 15:47
xavi simons
Rik Elfrink en Marco Timmer komen met een bizarre onthulling. Waar De Telegraaf eerst nog schreef dat Xavi Simons bij het zestal spelers hoorde dat bij de directie klaagde over Van Nistelrooij, komt vlak na het opstappen van laatstgenoemde naar buiten dat daar niets van klopt. Simons zelf komt met een hartverwarmend bericht over zijn voormalig hoofdtrainer.
Van Nistelrooij stapte woensdagochtend op bij PSV, mede dankzij het naar buiten komen dat een zestal spelers intern problemen aangekaart hadden. De Telegraaf schreef dat Simons en Luuk de Jong bij de zes spelers hoorden die hun onvrede over Van Nistelrooij bij de directie aangaven. De betrokkenheid van Simons wordt door Elfrink alvast ontkracht. 'Dit is geen 'Judas-bericht', integendeel. Simons hoorde niet bij de klagende spelers. Dat zijn alleen wilde aannames, nadat zijn naam ergens opdook. Het is een oprechte steunbetuiging aan Van Nistelrooij”, schrijft de clubwatcher van het Eindhovens Dagblad op Twitter als reactie op het bericht van Simons zelf. 

Reactie Simons

Simons kwam zelf op Instagram direct met een prachtige boodschap aan de opgestapte hoofdtrainer. 'Bedankt dat je me een betere speler hebt gemaakt en me hebt geholpen een van mijn dromen te verwezenlijken, namelijk het spelen voor het Nederlands elftal. Ik ben je voor altijd dankbaar. Veel geluk in de toekomst, meneer!', schrijft de aanvallende middenvelder.
Marco Timmer van Voetbal International bevestigt het bericht van zijn collega Elfrink. 'Xavi Simons was des duivels dat zijn naam in een krant genoemd werd in relatie tot de onvrede over Van Nistelrooij. Simons stond dan ook direct voor de neus van de trainer om duidelijkheid te geven. Hij is Van Nistelrooij dankbaar', zo laat ook hij weten op Twitter.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties