Opvallende suggestie voor transfervrije Memphis Depay: 'Misschien wel wat voor Ajax'

Sportnieuws
donderdag, 23 mei 2024 om 9:45
copyright proshots 22099399
Woensdagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat de wegen van Memphis Depay en Atlético Madrid per 1 juli gaan scheiden. De Nederlander beschikte over een aflopend contract en de club heeft mede door het vele blessureleed besloten het contract niet te verlengen. Bij Veronica doet Wim Kieft een opvallende suggestie en zou Depay graag weer in Nederland zien bij Ajax of PSV.
Depay speelde het afgelopen seizoen in alle competities slechts 31 wedstrijden en kwam tot negen doelpunten en twee assists. De oud-voetballer van onder meer Manchester United heeft in Spanje sowieso weinig potten gebroken. Zo werd hij door Ronald Koeman in de zomer van 2021 naar FC Barcelona gehaald. Na het vertrek van Koeman bleek Barcelona ook weinig toekomst meer te zien in de aanvaller en besloot hem te verkopen.

Stap terug om er twee vooruit te doen

Tijdens het EK zal de oud-PSV'er transfervrij zijn. Kieft reageert bij Veronica op de situatie. 'Hij moet gaan voetballen. Ik denk alleen dat veel clubs er vanaf zien door zijn blessuregevoeligheid, hij heeft namelijk wel het talent van een hele goede speler. Hij is alleen altijd geblesseerd, maar zou het wat voor Nederland zijn? Misschien wat voor Ajax of PSV, alleen is de vraag of hij daar zelf zin in heeft, ik kan het me niet voorstellen.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties