La Liga-voorzitter bevestigt overstap Mbappé naar Real Madrid

Sportnieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 20:05
mbappe
Kylian Mbappé heeft zijn laatste thuiswedstrijd voor Paris Saint-Germain gespeeld. Alles wijst erop dat de Franse superster zijn carrière zal voortzetten bij Real Madrid, hoewel er nog geen officiële bevestiging is. La Liga-voorzitter Javier Tebas lijkt echter al zeker te zijn van deze stap en heeft gemeld dat Mbappé volgend seizoen voor de Koninklijke zal spelen.
Mbappé zal nog twee wedstrijden dit seizoen spelen voordat hij afscheid neemt van Paris Saint-Germain. Alles wijst erop dat Real Madrid daarvan zal profiteren door de aanvaller vast te leggen, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Toch twijfelt Tebas er niet aan dat Mbappé naar Real Madrid zal gaan. 'Hij komt volgend seizoen naar Real Madrid,' bevestigt de La Liga-baas in een interview met het Argentijnse Olé.
'Hij behoort tot de beste spelers ter wereld, nietwaar?' gaat Tebas verder. 'Hoewel je ook Bellingham en Vinícius hebt. Madrid zal een geweldige selectie hebben, hoewel dat geen garantie is voor het winnen van prijzen. Mbappé komt om de Champions League te winnen. Als hij een contract voor vijf jaar tekent, heeft hij vijf seizoenen de kans.'

Mbappé verloor laatste thuiswedstrijd

Afgelopen zondag speelde Mbappé zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes als speler van PSG. Het duel ging echter verloren tegen Toulouse, met Thijs Dallinga als Nederlandse spits die een doelpunt maakte."

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties