Opnieuw een vacature vrij bij een internationale topclub: Chelsea en Pochettino 'in goed overleg' uit elkaar

Sportnieuws
dinsdag, 21 mei 2024 om 20:15
pochettino
Chelsea moet opnieuw op zoek naar een nieuwe trainer. The Telegraph meldt dinsdagavond dat Mauricio Pochettino en de Londenaren in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. De trainer zou na een evaluatie van het seizoen akkoord zijn gegaan met zijn eigen vertrek.
Chelsea wil niet stilzitten en wil zo snel mogelijk een nieuwe trainer presenteren, zo meldt The Telegraph. Een aantal namen die naar verluidt op het lijstje staan zijn: Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart), Michel (Girona), Kieran McKenna (Ipswich Town) en Enzo Maresca (Leicester City). Pochettino tekende in de zomer van 2023 een contract voor twee seizoenen, waarvan hij er dus maar één heeft uitgediend.

Chelsea begon goed te draaien

Pochettino begon het seizoen niet goed bij Chelsea. Net als zijn voorgangers kreeg hij het elftal niet echt aan de praat en presteerde hij matig. Rond de winterstop kwam echter de ommekeer en begon het te lopen. Door een opmars onder leiding van uitblinker Cole Palmer, bereikte Pochettino met Chelsea de zesde plaats in de Premier League. Die plek geeft dit seizoen recht op de voorronde van de Conference League.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties