Onrust in Duitsland: keeper Neuer blundert opnieuw, maar hoeft niet te vrezen voor plek

Sportnieuws
zaterdag, 08 juni 2024 om 11:15
copyright proshots 25443140
Manuel Neuer kan op de volledige steun van de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann rekenen. De doelman van Bayern München ging vrijdagavond tijdens een gewonnen oefenduel met Griekenland (2-1) echter niet voor het eerst in de fout.
Neuer stond tegen Griekenland goed te keepen, totdat hij in de 33e minuut de mist inging. De 38-jarige sluitpost kreeg een zacht schot van Christos Tzolis niet onder controle, waardoor Georgios Masouras van dichtbij de score kon openen. 'Ik ga geen discussie over de positie van Manuel voeren,' reageerde Nagelsmann na afloop. 'Hij is en blijft onze eerste keuze. Daar laat ik geen enkele discussie over ontstaan, ook al probeert iedereen er een te beginnen.'
'Wat wordt vergeten is dat hij ook drie ballen pakt die veel keepers niet pakken. Het is altijd makkelijk om de keeper de schuld te geven van een doelpunt. Meestal gaat er een reeks van fouten aan een doelpunt vooraf.' Neuer blunderde onlangs ook in de halve finale van Bayern München tegen Real Madrid in de Champions League. Nagelsmann heeft echter met Marc-André ter Stegen van FC Barcelona nog een goede doelman achter de hand.

Duitsland begint over minder dan een week aan het EK

Organisator Duitsland opent volgende week vrijdag het EK met een wedstrijd tegen Schotland. In de poulefase neemt de ploeg van Nagelsmann het ook nog op tegen Hongarije en Zwitserland.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties