Nieuwe klap voor Ten Hag: Cruciale speler enkele uren voor duel met Liverpool geblesseerd geraakt

Sportnieuws
zondag, 17 maart 2024 om 14:52
erik ten hag
Erik ten Hag moet Casemiro mogelijk missen in de kwartfinale van de FA Cup tegen Liverpool, die om 16:30u aanvangt. De Braziliaanse middenvelder van Manchester United is namelijk geblesseerd geraakt, zo blijkt uit een statement van de Braziliaanse voetbalbond en coach.
De 32-jarige Casemiro werd in de zomer van 2022 voor 70 miljoen euro overgenomen van Real Madrid en heeft, mits fit, altijd een basisplaats in het elftal van Ten Hag. De Braziliaanse bond bracht een statement naar buiten, waaruit blijkt dat de 27-jarige Pepe van FC Porto als vervanger is opgeroepen voor de geblesseerde Casemiro.
'We hebben zojuist een rapport ontvangen van Dr. Rodrigo Lasmar', zo zegt bondscoach Dorival Júnior ook nog. 'Uit een pre-lijst gemaakt door de technische commissie van het Braziliaanse nationale team met 50 namen, waren 13 van hen al afwezig vanwege een blessure bij hun clubs. Helaas zijn we ook Casemiro kwijtgeraakt. Daarom wordt Pepê, van Porto, van nature een spits die nu als middenvelder speelt, opgeroepen.'

Ziekenboeg

Casemiro mist daardoor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Engeland en Spanje op respectievelijk 23 en 26 maart. Ten Hag kreeg ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Rasmus Højlund is fit genoeg om te spelen tegen Liverpool, terwijl ook Mason Mount op de terugweg is. Verder zijn onder meer Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, en Luke Shaw nog steeds langdurig geblesseerd.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties