Onana respectloos behandeld door manager: 'Hoe kan je hem nou op de bank zetten'

Sportnieuws
zaterdag, 16 maart 2024 om 18:38
copyright proshots 23764025
El Hadji Diouf snapt niets van de beslissing van de voormalig bondscoach van Kameroen, Rigobert Song, om André Onana in drie van de vier wedstrijden op de afgelopen Afrika Cup op de bank te zetten. Volgens de voormalig Liverpool-aanvaller getuigd het zelfs van een gebrek aan respect jegens de 27-jarige doelman.
Onana zat in drie van de vier wedstrijden op de bank, inclusief de verloren achtste finale tegen Nigeria (2-0). De voormalig Ajacied kwam terug van zijn beslissing om te stoppen bij de nationale ploeg, nam vlak na de wedstrijd met Manchester United tegen Tottenham Hotspur een privéjet naar Ivoorkust en deed alles om zo snel mogelijk bij de nationale ploeg te zijn, om vervolgens amper te spelen.

Gebrek aan respect

Diouf fileert de inmiddels ontslagen Song om de beslissing. 'Hoe kan je een doelman van het kaliber van Onana, een gigantisch talent die voor Manchester United speelt, in je team hebben en hem op de bank zetten in de achtste finale? Ik zie dat als een gebrek aan respect en als ik een speler zou zijn zou ik het er absoluut niet mee eens zijn.'
'Kameroen is achteruit gegaan', zo gaat Diouf verder tegen Canal+. 'Tegenwoordig voel ik pijn voor de fans en inwoners van Kameroen.' Diouf vertelt verder nog dat hij Onana erg respecteert en wenst hem felicitaties met zijn spel en toewijding voor zijn team.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties