Vraagprijs Mason Greenwood bekend: United wil megabedrag

Sportnieuws
woensdag, 13 maart 2024 om 17:00
greenwood
Manchester United wil maar liefst 50 miljoen euro voor Mason Greenwood ontvangen, zo claimt de Spaanse krant Marca. De vleugelaanvaller, die uitgeleend is aan Getafe, heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor United al gespeeld en kan naar verschillende Spaanse en Saudi-Arabische clubs.
De 22-jarige Greenwood kwam voor het laatst in actie voor United in januari 2022, waarna hij gearresteerd werd wegens beschuldigingen van het verkrachten van zijn vriendin Harriet Robson. De 23-jarige blondine liet de aanklachten vallen, waardoor Greenwood terug kon keren op het voetbalveld. Hij is inmiddels uitgeleend aan Getafe en laat in Spanje zien het voetballen nog niet verleerd te zijn.

Een terugkeer van Greenwood?

Hoewel de nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe de deur onlangs op een kier zette, lijken de fans verdeelt over een terugkeer. Enkele fans zien het wel zitten terwijl anderen hem nooit meer in het rode shirt willen zien. Volgens Marca is een terugkeer daarom erg onwaarschijnlijk en bovendien kan een verkoop van Greenwood de club uit Manchester bijzonder goed uitkomen.
Het zou namelijk een behoorlijk budget voor de zomerse transferwindow vrijmaken, en ook de Financial Fair Play-regels wat minder als een zwaard van Damocles boven het Engelse hoofd laten hangen. 'Getafe, Barcelona en Atlético Madrid zijn allemaal geïnteresseerd in de vleugelspits, terwijl hij ook aan Saudi-Arabië gelinkt wordt', zo weet Marca ten slotte.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties