Nieuwe datum voor 'Jake Pauls begrafenis' bekend gemaakt

Sportnieuws
zaterdag, 08 juni 2024 om 20:08
copyright proshots 25232745
Mike Tyson en Jake Paul hebben de nieuwe datum aangekondigd voor wat belooft een van de meest spraakmakende gevechten van de eeuw te worden. Het langverwachte duel zal plaatsvinden op 15 november, nadat het oorspronkelijk gepland stond voor 20 juli.
Tyson, de voormalige zwaargewichtkampioen, heeft al een duidelijke boodschap gestuurd naar Paul, waarbij hij het gevecht al heeft bestempeld als 'Jake's begrafenis'. Deze intense rivaliteit heeft de bokswereld al maandenlang in zijn greep gehouden, en fans over de hele wereld wachten vol spanning op het moment dat deze twee titanen elkaar eindelijk in de ring ontmoeten.
Het gevecht zal acht rondes van twee minuten omvatten, met 14 oz handschoenen, een afwijking van de standaardregels om Tyson te beschermen vanwege zijn leeftijd. Het Texas Department of Licensing and Regulation heeft de nieuwe datum goedgekeurd, wat een golf van opwinding teweegbrengt onder boksfans wereldwijd.
Nakisa Bidarian, mede-oprichter van Most Valuable Promotions, heeft zijn toewijding aan het evenement benadrukt, waarbij hij verklaarde: 'We waarderen de uitstekende toewijding, samenwerking en flexibiliteit van onze partners bij Netflix en AT&T Stadium. Paul vs. Tyson zal een van de meest spraakmakende sportevenementen aller tijden worden.'
Het gevecht wordt live uitgezonden op Netflix en is zodoende ook in Nederland goed te volgen, al moeten Nederlandse fans dan wel lang opblijven.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties