Legendarisch bokswedstrijd tussen Mike Tyson en Jake Paul uitgesteld

Sportnieuws
zaterdag, 01 juni 2024 om 9:10
jake paul mike tyson
De bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson, die op 20 juli zou plaatsvinden, is uitgesteld. Tyson werd onlangs getroffen door een medisch noodgeval tijdens een vlucht van Miami naar Los Angeles. Kort na dit noodgeval gaf de 57-jarige Tyson aan dat hij honderd procent klaar was voor het gevecht, maar dat blijkt nu niet het geval te zijn.
Most Valuable Promotions, de organisator van het gevecht, verklaart dat Tyson een maagzweer had. Daarom hebben dokters hem aangeraden de komende weken licht te trainen. 'Zowel Mike als Jake is het erover eens dat het alleen maar eerlijk is om ervoor te zorgen dat beide atleten gelijke trainingstijd krijgen om zich voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd en op het hoogste niveau kunnen concurreren,' luidt de verklaring.
Tyson bedankt zijn fans op sociale media voor hun steun en begrip. 'Jake Paul, dit heeft je misschien wat tijd opgeleverd, maar uiteindelijk word je nog steeds uitgeschakeld,' schrijft de bokser.

Nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt

Ook Paul heeft gereageerd via sociale media. 'Ik sta volledig achter het uitstellen van het evenement, zodat Mike Tyson geen smoesjes heeft voor het gevecht,' schrijft Paul in een reactie. De nieuwe datum van het gevecht wordt op 7 juni bekendgemaakt.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.