Mike Tyson na medisch incident 'honderd procent' klaar voor Jake Paul: 'Je houdt ervan om dingen te verzinnen'

Sportnieuws
dinsdag, 28 mei 2024 om 20:50
jake paul mike tyson
Er was even twijfel of Mike Tyson het gevecht met Jake Paul wel zou halen na een medisch incident tijdens een vlucht. Dinsdag benadrukte de 57-jarige Tyson echter dat hij weer 'honderd procent' is.
Tyson voelde zich misselijk en duizelig tijdens een recente vlucht, waardoor het cabinepersoneel passagiers moest vragen of er een dokter aan boord was. Later stapten paramedici aan boord van het vliegtuig om Tyson te behandelen nadat het was geland in Los Angeles. Het incident zorgde voor bezorgdheid over of het gevecht op 20 juli wel zou doorgaan, maar dinsdag schreef Tyson op sociale media: 'Voel me nu 100%, ook al hoef ik niet op volle sterkte te zijn om Jake Paul te verslaan.'
Bokser Ryan Garcia bood aan om in te vallen voor Tyson, mocht hij niet in staat zijn om de YouTuber-turned-bokser Paul aan te pakken. Maandag benadrukte Paul echter dat er 'niets' was veranderd met betrekking tot het gevecht. 'Je houdt ervan om dingen te verzinnen voordat je de feiten kent voor clicks / likes,' reageerde hij op collega-Youtuber KSI, die een foto van Tyson in een rolstoel deelde op sociale media.

Gevecht live te volgen via Netflix

Het gevecht tussen Paul en de dan 30 jaar oudere Tyson zal op zaterdag 20 juli plaatsvinden. De strijd zal live te zien zijn op Netflix.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties