Lazio Roma-middenvelder moet belachelijk bedrag betalen om contractverlenging af te dwingen

Sportnieuws
zaterdag, 20 april 2024 om 12:14
kamada
Daichi Kamada heeft een heel bijzondere clausule in zijn contract staan. Het contract van de aanvallende middenvelder van Lazio Roma loopt aan het einde van het seizoen af, en beide partijen hebben een optie om deze met drie jaar te verlengen. Kamada moet echter geld betalen om deze optie te activeren.
'Daichi Kamada zal de komende weken zijn toekomst gaan bepalen door middel van een speciale clausule in zijn contract', zo begint transferexpert Fabrizio Romano op X. 'Als Kamada vóór het einde van de maand mei 100 euro betaalt, zal zijn contract bij Lazio verlengd worden tot juni 2027. Als hij dat niet doet zal Kamada transfervrij mogen vertrekken.'
De 31-voudig international van Japan kwam vorige zomer transfervrij over van Eintracht Frankfurt, terwijl hij toen een waarde van 27 miljoen euro vertegenwoordigde volgens Transfermarkt.nl. De 27-jarige spelmaker schippert bij de ploeg uit Rome tussen bank en basis en kwam dit seizoen tot 32 optredens in het shirt van de huidige nummer zeven van de Serie A. Daarin scoorde hij slechts eenmaal en gaf hij ook maar één assist.
Kamada hoeft overigens niet wakker te liggen van de eventuele som die hij moet betalen als hij wil verlengen. Hij verdient volgens Capology 3,85 miljoen per jaar. Dat betekent dat hij in een kwartier al iets meer dan de benodigde 100 euro op zijn bankrekening krijgt bijgeschreven.

🚨🇯🇵 Daichi Kamada will decide his future in the next weeks with a specific clause into his contract. ↪️ In case Kamada pays €100 by the end of May, his contract at Lazio will be extended until June 2027. ↪️ In case he doesn’t, Kamada would be allowed to leave as free agent.

Image
19.3K
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties