Missen EK valt voormalig Ajax-spits zwaar: 'Blessures komen altijd op de slechtst mogelijke momenten'

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 10:00
copyright proshots 25447869
Arkadiusz Milik moet het EK voetbal missen nadat hij geblesseerd raakte in de eerste minuut van het oefenduel tegen Oekraïne. Dit nieuws valt de voormalig Ajax-spits erg zwaar, zo laat hij weten op Instagram.
'Dit is een heel moeilijke tijd voor mij', schrijft Milik. 'Ik weet dat blessures bij sport horen en meestal op het slechtst mogelijke moment komen, maar er is geen manier om je erop voor te bereiden.' De dertigjarige Milik heeft tot nu toe 73 interlands gespeeld voor Oranje-opponent Polen, waarin hij goed was voor zeventien doelpunten.
'Het spijt me heel erg dat ik niet voor mijn land op het EK kan spelen en het team kan helpen om voor onze gemeenschappelijke doelen te vechten', vervolgt Milik. 'Maar wat er ook gebeurt, ik zal de jongens van het team tot het einde steunen.' Polen is volgende week zondag de eerste tegenstander van Oranje op het EK. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman speelt daarna nog tegen Frankrijk (21 juni) en Oostenrijk (25 juni) in de groepsfase.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties