McGregor totaal oneens met uitslag Fury-Usyk: 'Hij speelde verstoppertje'

Sportnieuws
zondag, 19 mei 2024 om 13:30
copyright proshots 24672363
Conor McGregor was allesbehalve onder de indruk van de prestatie van Oleksandr Usyk in zijn gevecht tegen Tyson Fury. De Ierse superster vond dat de Oekraïner 'verstoppertje speelde' tijdens het gevecht. Usyk versloeg de tot dan toe ongeslagen Fury in een titanengevecht en veroverde daarmee alle vier de wereldtitels.
McGregor zat thuis voor de buis te kijken naar het gevecht tussen de twee boksers en was niet te spreken over de uitslag. 'Hij speelde bizar verstoppertje', deelde de MMA-vechter zijn mening over Usyk's prestatie op Instagram. Uiteindelijk claimde de Oekraïner de overwinning na twaalf rondes tegen de Engelsman.
McGregor is vaak aanwezig bij zwaargewichtgevechten in de bokswereld. De Ier is sponsor van onder andere Anthony Joshua en verschijnt ook regelmatig in de ring na gevechten in de zwaargewichtsklasse. McGregor vraagt zich openlijk af wat Usyk nu moet doen. Daar heeft de Ier wel een idee over. 'Ongelofelijk. Usyk heeft iedereen verslagen. Ik zou nu altijd Tyson Fury tegen Anthony Joshua regelen. Fury heeft al meerdere pogingen gedaan, dus waarom niet. Het is natuurlijk een grote vraag, maar het is niet onmogelijk. Als dat niet lukt, dan organiseer je de derde partij tussen Usyk en Joshua. Wie er dan ook wint of verliest, daarna zet je Fury tegenover Usyk. Bedankt aan iedereen die betrokken is bij het zwaargewicht boksen, wat een tijd om te leven.'

McGregor gaat binnenkort weer de kooi in

McGregor zal binnenkort zelf weer de kooi betreden. De UFC heeft hem een gevecht gegeven tijdens de internationale vechtweek in Las Vegas. Michael Chandler zal zijn tegenstander zijn op UFC 303. De heren vechten in de weltergewichtsklasse en mogen dus niet meer dan 77,1 kilogram wegen.
De Ier was eerder in zijn UFC-carrière kampioen in het vedergewicht en in de lichtgewichtklasse. Naast zijn vechtcarrière is McGregor ook bezig met verschillende projecten. Zo heeft hij zijn eigen whiskey en bezit hij een eigen pub in Dublin.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties