Glory schorst Ben Saddik na poging Rico Verhoeven tegen het hoofd te trappen

Sportnieuws
donderdag, 23 mei 2024 om 9:55
copyright proshots 6415295
Jamal Ben Saddik is door kickboksorganisatie Glory voor een periode van zes maanden geschorst. De Belg heeft deze straf gekregen nadat hij in maart van dit jaar tijdens het evenement Glory Grand Prix een trap probeerde te geven tegen het hoofd van Rico Verhoeven.
In de halve finale van het achtmanstoernooi dat in de Geldredome werd gehouden won Verhoeven van Nabil Khachab. Maar na de wedstrijd ontstond er een vechtpartij tussen Verhoeven en zijn aanhang en staf van Khachab. Ben Saddik nam deel aan de staf van Khachab. Hij maakte een trappende beweging richting het hoofd van Verhoeven. Na het incident riep Verhoeven op tot een schorsing voor Ben Saddik.
Ruim twee maanden na het incident heeft Glory besloten de 33-jarige Ben Saddik te schorsen en komt het met de volgende verklaring. 'GLORY heeft Jamal Ben Saddik een schorsing van zes maanden opgelegd vanwege zijn daden die het risico met zich meebrachten van het aanzetten tot geweld en schade hadden kunnen veroorzaken aan deelnemers, fans en officials.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties