Kieft zeer lovend over bankzitter Oranje: 'Hij was werkelijk waar overal'

Sportnieuws
donderdag, 23 mei 2024 om 9:51
teun koopmeiners
Woensdagavond streden Bayer Leverkusen en Atalanta voor de winst in de Europa League. Na drie goals van Ademola Lookman wist Atalanta de beker te veroveren, dat betekent pas de tweede prijs in de clubhistorie. Na afloop waren Kees Jansma en Wim Kieft zeer lovend over het optreden van Teun Koopmeiners die een belangrijk aandeel had in de winst. 
Koopmeiners stapte in de zomer van 2021 over van AZ naar Atalanta. De middenvelder maakte dit seizoen veel indruk door maar liefst vijftien goals te scoren en zeven assists te geven in alle competities. De Nederlandse middenvelder speelt namelijk een stuk aanvallender in Italië, want waar wij hem kennen als een verdedigende middenvelder of zelfs centrale verdediger, speelt hij bij Atalanta op de tien positie, die hij dus naar behoren invult voor trainer Gian Piero Gasperini.

Strijder op het middenveld 

Kieft is bij Veronica zeer lovend over het optreden van Koopmeiners in de Europa league-finale. 'Die Teun Koopmeiners was echt geweldig, hij was overal. Wij wisten wel dat hij goed kan voetballen en een goed linkerbeen had, maar wat een strijder man. Hij wint alle duels, echt geweldig.' Jansma is vooral enthousiast over de manier van spelen. 'Hoe lang is het geleden dat alle Italianen Catenaccio speelden en als je nu ziet hoe naar voren en hoe gedurfd er gespeeld wordt. Het is echt vol overtuiging en iedereen is fit.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties